M.T. Abraham Group i Aluminij Industrija d.o.o. potpisali ugovor s Advaita Group

M.T. Abraham Group, i njihova članica, Aluminij Industrija d.o.o., potpisali su desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group.

Aluminij Industrija d.o.o. je potpisivanjem ovoga ugovora stekla važnog partnera u globalnoj trgovini aluminijskim proizvodima.

Advaita Group sa svojim znanjem, stručnošću, i mrežom globalnih saradnika će promovirati ponovni ulazak aluminija na globalno tržište.

Izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije d.o.o. Amir Gross Kabiri kazao je kako će saradnja s Advaitom i njihovim iskusnim timom uveliko doprinijeti ulasku proizvoda aluminija na nova tržišta, što je ključno zabpostizanje njihovih ciljeva i za budući rast te kompanije

Generalna direktorica Advaita Group Katia Pazvantova istaknula je pak kako je suradnja Aluminij Industrije d.o.o. i Advaita Tradea omogućena međusobnim povjerenjem, zajedničkim vrijednostima i njihovim povjerenjem u projekt.

“Radujemo se saradnji i proširenju iste na druge projekte u budućnosti”, dodala je Pazvantova, saopćeno je iz press službe Aluminij Industrija d.o.o.

(Fena)