Štampa snimila novi hit u mostarskom Muzičkom centru Pavarotti

Štampa snimila novi hit u mostarskom Muzičkom centru Pavarotti

Bombaj štampa obradovala je publiku novim singlom “Udari me nečim” koji bi trebao biti najava za dugoočekivani album grupe.

Muziku za novi singl radio je Nedim Babović, dok su on i Branko Đurić Đuro zajedno pisali tekst. Pjesma je snimljena u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, a Babović je miksao u kućnom studiju.

– Zadovoljni smo reakcijom na novu pjesmu. Drago nam je da još ima publike koja voli rokenrol i koja razumije naše poruke – kaže na početku razgovora za Faktor Branko Đurić Đuro.

Kao i većina umjetnika širom planete, muzičar i glumac je svoje radne obaveze zbog situacije sa koronavirusom stavio na čekanje.

– Sve stoji. Nekako je cijeli svijet na čekanju. Pritisnuli smo znak pauze i čekamo vrijeme kada ćemo ponovo moći da dišemo punim plućima. Mi smo koncertni bend i to volimo da radimo. Dosta nastupa nam je otkazano, a još čekamo šta će biti za koncert na Tjentištu – nastavlja Đuro.

Pozorište “Luda kuća”, čiji je vlasnik sa kolegom Reneom Bitorajcem, svoja vrata je publici otvorilo 22. maja.

– “Luda kuća” radi sa smanjenim kapacitetom. Odziv publike je odličan. Imam planove sa “Đurologijom” i za ljetnu turneju po Jadranu. Dogovaramo sa otvorenim scenama na 5-6 izvođenja predstave – ističe svestrani Đurić.

Slovenija, u kojoj posljednjih decenija živi i radi, prva je u Evropi proglasila kraj epidemije.

– Život se polako vraća u normalu. Ljudi više nisu obavezni da nose maske, ali su oprezni i to je dobro. Iskreno, teško mi je zamisliti da nastupamo sa maskama i da publika bude sa zaštitom na licima – kaže popularni Đuro.

Faktor.ba