Otvaranje izložbe Isabelle Randolph večeras u Centru za kulturu

U Centru za kulturu Mostar, večeras u 19:00 sati bit će upriličeno otvoranje izložbe fotografija „Living five minutes at a time “ – autorice Isabelle Randolph iz Los Angelesa. Ova izložba se održava u produkciji jesenskog izdanja Street Arts Festival Mostar.

Isabelle Randolph će voditi i radionicu ulične fotografije, u srijedu 25.10.2017. u 17:00 sati u Centru za kulturu Mostar, na kojoj mogu učestvovati svi zainteresirani, ističu organizatori.

Jesensko izdanje Street Arts Festivala obilježili su umjetnici iz cijele BiH, regije i inostranstva, dajući poseban pečat uličnoj galeriji u Mostaru, koja plijeni pažnju uličnim umjetnicima i ljubiteljima umjetnosti širom svijeta.

Ova etapa festivala se realizira uz saradnju s Udruženjem za afirmaciju arhitekture, kulture prostora i vizuelnih umjetnosti „Fora“ . Istaknuti donatori i podrška ove faze festivala je Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Agencija lokalne Demokratije Mostar, Vijeće mladih Grada Mostara, OKC Abrašević. Izložbu Five minutes of Time podržao je ZK Office, navodi se u saopćenju.

 

Mostarski.ba