Rođeni sutra protiv Orašja

Pred FK Velež su utakmice 4. kola Prve lige Federacije BiH, u okviru kojeg Rođeni gostuju kod ekipe Orašja. Sve utakmice 4. kola na rasporedu su u subotu, 26.08.2017. godine sa početkom u 17h.

Nakon tri odigrana kola Rođeni imaju tri boda koja su osvojili u prošlom kolu, nakon što su na Stadionu Rođeni savladali ekipu TOŠK-a sa 4:0. Kada je igrački kadar u pitanju, u ekipu se vraća Zvonić, dok Kuduzović iza sebe ima sedam dana treninga i sigurno spremniji dočekuje narednu utakmicu. Sa igračima je krenuo i Ante Petrović, ali je prerano očekivati da bude 100% spreman.

Sa druge strane, Orašje ima osvojenih šest bodova. Nakon poraza u 1. kolu protiv Bosne ( 0:1 ) , uvezali su dvije pobjede. Prvo su na svom terenu bili bolji od ekipe Iskre ( 1:0 ), da bi u prošlom kolu pobijedili kao gosti ekipu Rudara iz Kaknja ( 2:1 ).

Glavni sudija utakmice je Topalović Sabrija iz Zenice. Pomoćnici su mu Delić i Šabić, dok je četvrti sudija Sanel Silić. Delegat utakmice je Karlo Jurišić , dok je posmatrač suđenja Topić Jasmin.

 

Izvor: fkvelez.ba

OSTAVITI ODGOVOR