Mostar domaćin Prve plesne konvencije

0

Mostar je ovaj vikend bogatiji za još jedno sportsko/kulturno događanje. Danas i sutra  naš grad je domaćin prve Plesne Konvencije edukacijskog karaktera u BiH, u organizaciji plesnog kluba ERIGO-D Mostar. Na konvenciju stižu plesači iz cijele BiH i Hrvatske.

U Sportskoj dvorani Bijeli brijeg danas  će se održati edukativni sadržaji, plesni seminar koji će trajati šest sati aktivnog plesa plus pauze, dok je tema seminara suvremeni ples, gimnastika i jazz balet, saopćili su organizatori.

Za nedjelju 22.10. u prostorijama plesnog kluba Erigo planirano je educiranje mladih o zdravoj prehrani posebno važnoj u životu sportista i predavanje o prevenciji sportskih ozljeda koje prate mnoge sportaše. Predavači će biti Nevena Panža nutricionist, specijalisti liječnici fizikalne medicine i profesori sporta. Također, za nedjelju je planirana prezentacija naučenog prethodnog dana.

Cilj prve plesne konvencije u BIH je educiranje mladih, njihovo zajedničko druženje, svijest o zdravom načinu života, podizanje nivoa plesne scene u Mostaru i povezivanje svih plesača našeg grada i cijele BiH.

Više informacije potražite putem kontakt telefona, 063 475 868 ili na Facebook stranici Sportskog, plesnog, fitness kluba Erigo-D.

 

Mostarski.ba

OSTAVITI ODGOVOR